Home ›› Reformatorische Basisschool

Reformatorische basisschool De Bron maakt onderwijs passend

Reformatorische basisschool De Bron biedt passend onderwijs voor iedere leerling in Leiderdorp en omgeving. Benieuwd hoe zij dat doen? Lees verder!

Extra ondersteuning voor wie het nodig heeft

Wij geven om onze leerlingen en kijken als reformatorische basisschool naar wat iedere leerling op zich nodig heeft. Ieder kind is uniek en dat maakt ons werk uitdagend! Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van dyslexie of een taalontwikkelingsstoornis, is extra ondersteuning binnen of buiten de groep mogelijk. Daarnaast zorgen wij voor begeleiding op het gebied van werkhouding. Wij krijgen daarin ondersteuning van ambulant begeleiders, orthopedagogen en het Centrum voor Jeugd en Gezin. Zij denken met ons mee.

Reformatorische basisschool De Bron
Meld uw kind aan

Onze plusklas

Reformatorische basisschool De Bron is er ook voor leerlingen met een ontwikkelingsvoorsprong. De leerlingen in onze plusklas krijgen leerstof op hun eigen niveau en leren om samen te werken met klasgenoten. Dat samenwerken zorgt ervoor dat hun creatief denkvermogen, werkhouding en motivatie gestimuleerd wordt. 

Zorg voor natuur, milieu en gezondheid op Reformatorische basisschool De Bron

Als reformatorische basisschool verwonderen wij ons over de schepping en zetten ons ook in om dit te behouden. Hiervoor hebben wij een schooltuin gecreëerd, waar wij de zorg voor de natuur vormgeven. Daarnaast stimuleren wij het scheiden van afval, het eten van fruit en het drinken van kraanwater.

Reformatorische basisschool onderwijs
Meld uw kind aan

Aanmelden of vragen over Reformatorische basisschool De Bron

Heb je vragen over reformatorische basisschool De Bron? Wij heten je van harte welkom om bij ons langs te komen en je vragen aan ons te stellen. Ook leiden wij je met veel plezier rond. Om je kind(eren) aan te melden, kun je het inschrijfformulier op onze website gebruiken. Ben je niet bekend met de gemeente Leiderdorp en wil je je hier wat meer in verdiepen? Neem dan een kijkje op de website https://www.leiderdorp.nl/.

Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via 071- 589 1910.

Aanmelden

Scroll naar boven